Instapklare landelijke woning met tal van mogelijkheden

Huis


Molenhoekstraat , 44, 9660 Brakel

€329.000

Interesse? Contacteer de makelaar!
Cedric Lietaer:
+32 (0)55 500 007
info@vastgoedlietaer.be

Contacteer ons »

Beschrijving

In een oase van rust vindt u deze instapklare landelijke woning met 5 slk, op een perceel van maar liefst 23a75. Ideaal voor een paardenliefhebber, het uitoefenen van een vrij beroep, kangoeroe wonen of iemand die ruimte wenst. Er is een vlotte verbinding naar het centrum van Brakel, Oudenaarde, Zottegem,… Er zijn zonnepanelen voorzien alsook groenestroomcertificaten voor 10 jaar (inbegrepen in de prijs). Deze energiezuinige woning beschikt over een EPC van slechts 140 Kwh, verwarming op aardgas met recente gasbrander.
De woning bestaat uit een inkomhal, leefruimte met gashaard , veranda met zicht op de tuin, 5 slk, hobby ruimte/mancave/2de leefruimte, recente badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, massieve keuken (2011) met granieten blad, vaatwasser, stoomoven, combi-oven, inductiekookplaat, een dubbele garage met automatische poort, welke directe toegang biedt tot de woning. Verder nog 2 zolderruimtes en een kelder.
In de zuid gerichte tuin met indrukwekkend verzicht kan u gedurende de ganse dag genieten van de zon. Helemaal achteraan hebt u een weide die toegang biedt tot een wandelpad.
Zoekt u een landelijke, instapklare woning met diverse mogelijkheden? Plan dan snel een bezoek met Vastgoed Lietaer op 055/500007. Enkel een schriftelijk bod aanvaard door de verkopers resulteert in enige verbintenis/verkoop. De eigendom is niet overstromingsgevoelig behoudens de verste, lager gelegen hoek van de weide.
 

Details

Referentie van het eigendom Molenhoekstraat 44 te Brakel
Type eigendom Huis
Bewoonbare oppervlakte 312 m²
Grondoppervlakte 2375 m²
EPC 140 kWh/m²
Staat van het goed Instapklaar
Oriëntatie tuin Zuid
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzone Niet van toepassing
Voorkooprecht Neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften Neen
Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister Woongebied met landelijk karakter
Stedenbouwkundige vergunning?
Verkavelingsvergunning Neen
Beschermd erfgoed Neen
Geinventariseerd erfgoed Neen

Uw huis verkopen of verhuren?

Laat door ons een professionele schatting maken.