Schoonheidssalon/praktijk te huur

Commercieel


Fietelstraat, 129, 9700 Oudenaarde

€500

Interesse? Contacteer de makelaar!
Cedric Lietaer:
+32 (0)55 500 007
info@vastgoedlietaer.be

Contacteer ons »

Beschrijving

Deze handelsruimtes zijn gelegen in Oudenaarde, Eine en bestaan uit een eigen ontvangstgedeelte met aansluitend twee behandelingsruimtes (waarvan één met douche).

De ruimte maakt onderdeel uit van Curazon Bodycenter. Bij Curazon helpen we onze klanten een duurzame manier te vinden naar een gezond en gelukkig leven dankzij onze jarenlange ervaring en gepersonaliseerde begeleiding. Wij zijn geen druk sportcentrum dat focust op kortetermijnresultaten en veel leden. Onze koepel is een verzameling van experts die advies geeft op maat van de klant. Zie www.curazon.be 

Het trainingscentrum met personal training, diëtist en podoloog vormt een ideale combinatie gezien er tussen de verschillende onderdelen van het centrum doorverwezen kan worden. Alhoewel de praktijkruimte van de voordelen van het bodycenter geniet, kan deze zeker uitgebaat worden onder eigen naam. Er is een aparte ingang voorzien. Achteraan het pand bevindt er zich voldoende parkeergelegenheid. Momenteel bevindt zich hier een schoonheidssalon (mogelijkheid tot overname apparatuur) maar de ruimte is in te vullen naar eigen wens. Kortom bent u op zoek naar een praktijkruimte en wilt u genieten van de kruisbestuiving van een bodycenter, contacteer Vastgoed Lietaer: 055/ 500.007. Extra kosten = € 100 (elek, water,..).

Details

Referentie van het eigendom Schoonheidssalon Curazon
Bewoonbare oppervlakte 50 m²
Grondoppervlakte 50 m²
Verdieping -99
Voorkooprecht Neen
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften Niet meegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning? Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning Niet meegedeeld
Beschermd erfgoed Neen
Geinventariseerd erfgoed Neen

Uw huis verkopen of verhuren?

Laat door ons een professionele schatting maken.